This is an example of a HTML caption with a link.

Добре Дојдовте

  • Добре дојдојдовте на интернет страницата на автошколата АВТО-ОЛИ-АС

    Преку овај web портал сакаме на непосреден начин да ви ја претставиме нашата автошкола, со цел да ви ги презентираме информациите кои се однесуваат за работата на автошколата, начинот на обука и припремата за полагање на возачкиот испит.

 

Новости

  • Нова веб страна на автошколата "Авто-Оли-Ас" Ресен

    Почнувајки од јануари 2012 година автошколата Авто-Оли-Ас доби нова веб страна, редизајнира и збогатена со повеќе информации и содржини за работата и активностите на автошколата.